ReVision+ Nibe

Revisor Nibe
RéVision+

Tlf. +45 88 44 77 99
Email: kontakt@revision-plus.dk

Telefontider

Skalhuse 5
9240 Nibe

Adm. Partner og statsaut. revisor

René Aagesen
raa@revision-plus.dk
+45 88 44 77 11
Mere om René Aagesen

Partner og økonomidirektør

Keld Jensen
kej@revision-plus.dk
+45 88 44 77 99
Mere om Keld Jensen

Skatteekspert

Erik Delmer
ede@revision-plus.dk
+45 88 44 77 16
Mere om Erik Delmer

Revisor

Claus Skoda
claus@revision-plus.dk
+45 40 42 35 14
Mere om Claus Skoda

Revisor

Tulle Skoda
tulle@revision-plus.dk
+45 40 17 35 14
Mere om Tulle Skoda

Revisor

Erling G. Jensen
kontakt@revision-plus.dk
+45 88 44 77 99

Velkommen til din lokale revisor i Nibe

Få kompetencer som i de største revisionsfirmaer, men med lokalt kendskab, prisgaranti på revision og regnskab og mulighed for fast pris uanset hvor ofte du ringer. Dette kan opnås med et revisorabonnement. Vi yder økonomisk rådgivning, skatterådgivning og hjælper med alt fra bogføring til bestyrelsesarbejde og strategianalyser.

På dette kontor finder du administrationen for RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Vores økonomidirektør Keld Jensen har til huse her sammen med Adm. Direktør og Statsautoriseret Revisor René Aagesen. Herudover har vi erfarne revisor Claus Skoda der med en årelang erfaring kan svare på alle slags spørgsmål vedr. revision og regnskab. Der er ingen udfordringer der er for store eller små til kontoret i Nibe. Revisor Tulle Skoda er også at finde her i hverdagen. Hun pendler mellem Nibe Varmeværk og kontoret på skalhuse 5, og har mange faste virksomhedskunder, som hun rådgiver. HR afdelingen er også at finde her, og ledes af HR og personaleansvarlig og partner Line-Maria Bast. Det er her bindeleddet er mellem alle vores forskellige afdelinger og som en blæksprutte holder Line-Maria et øje på hver afdeling og sørger for at balance og trivsel er i højsæde. -også når der er travlt, som der ofte kan være på et revisionskontor.

Herudover har vi også skatteekspert Erik Delmer, der tager sig godt af vore kunder. Erik er bosat i Viborg og er oprindeligt registreret revisor (her var der link før), hvorefter han blev skatterevisor. Erik Delmer har arbejdet hos SKAT i en årrække, og er derfor specialiseret i skatterådgivning. Ydermere har Erik Delmer erfaring med både revision, regnskab og intern økonomirapportering. Det har den helt store fordel af Erik Delmer som rådgiver ser tingene fra 3 sider. Nemlig SKAT’s side, fra revisors side og fra virksomhedens side.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK